English
MENU

Støt Njord og den nye nordiske kompositionsmusik

undefined

STØT FORENINGEN NJORD VIA CROWDFUNDINGKAMPAGNEN PÅ BOOOMERANG.DK OG HJÆLP OS MED AT SIKRE EN KUNSTNERISK NYSKABENDE OG AMBITIØS BIENNALE, SOM SAMTIDIG ER MED TIL AT STYRKE OG UDVIKLE MILJØET FOR NY KOMPOSITIONSMUSIK 

Hvad går dit bidrag til?

Dit bidrag går til at skabe en solidt forankret tværkunstnerisk platform for den nye, nordiske kompositionsmusik. Denne platform skal styrke genren og fostre nye kreative, samarbejder mellem ny kompositionsmusik og andre kunstarter på tværs af hele Norden. Sådan en platform er NJORD New Nordic Music Biennale.

I foreningen NJORD er vi en håndfuld kreative ildsjæle med tilknytning til nordens musikmiljø, som alle brænder for den nye, nordiske kompositionsmusik. Vi præsenterer derfor NJORD Biennale for at dele ny nordisk kompositionsmusik med dig!

Når du støtter modtager du en gave fra os, hvis vi når vores økonomiske mål på 50.000 kr. Du kan også vælge at støtte NJORD med en goodwill donation.   

Støt her

Tusind tak for dit bidrag! 

 

 

Hvad er njords mål?

 

At Skabe nye, nordiske samarbejder omkring tværkunstneriske projekter

 

At skabe events som et bredt, kulturnysgerrigt publikum kan spejle sig I

 

At formidle den nye kunstmusik til voksne, unge og børn

 

 

 

Vil du støtte NJORD og den nye nordiske kompositionsmusik, så klik her

NJORD | 25. – 28. jan 2018 | København

NJORD er Københavns biennale for ny, nordisk kunstmusik. Biennalen samler i 2018 en række komponister, musikere, visuelle kunstnere, digtere, instruktører o.a. i nordiske samarbejder omkring en række tværkunstneriske projekter.

TILMELD DIG NYHEDSBREV