Njord 2016 English
MENU

Nyheder

03.10.2017: anna Thorvaldsdottir er årets festivalkomponist

undefined

Når NJORD Biennale vender tilbage i januar 2018 er det med lidt af et stjerneskud som årets kompositoriske hovednavn. Islandske Anna Thorvaldsdottir gæster biennalen som composer-in-residence og NJORD 2018 bliver den hidtil største præsentation af Thorvaldsdottirs musik i Danmark. 

Den prisvindende komponist, hvis værker opføres over alt i verden af orkestre som New York Philharmonic, Iceland Symphony Orchestra, Ensemble Intercontemporain, Bang on a Can og International Contemporary Ensemble (ICE), har trods sin unge alder opnået stor international bevågenhed og anerkendelse for sin lyriske og kraftfulde musik med dybe rødder i den islandske natur.

Anna Thorvaldsdottir kan siges at arbejde i et æstetisk mellemrum mellem den symfoniske tradition og lydkunstens konceptuelle univers, der ofte rummer både en billed- og en lydside. De grænsesøgende og overraskende værker lader os dykke ned i både lyd og os selv, når NJORD Biennale over fire dage sætter Thorvaldsdottirs univers i centrum. Læs mere om Anna Thorvaldsdottir

 


 

20.09.2017: Den nye hjemmeside er i luften!

undefined

NJORD Biennale nærmer sig og nu er den nye hjemmeside oppe! Vi fylder løbende på med nyheder, program, komponister osv., så følg med her på siden.

Følg også NJORD Biennale på Facebook, Instagram og Twitter!

 

NJORD | 25. – 28. jan 2018 | København

NJORD er Københavns biennale for ny, nordisk kunstmusik. Biennalen samler i 2018 en række komponister, musikere, visuelle kunstnere, digtere, instruktører o.a. i nordiske samarbejder omkring en række tværkunstneriske projekter.

TILMELD DIG NYHEDSBREV