English
MENU

søndag/ 31. januar

SAGN & SANSER

Duo Harpverk. Foto: etcetera.is

Taktile Riter

Denne aften indtager den islandske harpe- og percussionduo Harpverk, fløjtenisten Hélène Navasse, violinisten Geirþrúður Ása Guðjonsdóttir og cellisten Margrét Árnadóttir KoncertKirkens smukke rum med et koncertprogram, der kredser om inspirationens vekselvirken mellem det universelle og det konkrete, mellem sagn og sanser.

Det jordnære og sanselige forenes med det urmenneskelige i et varieret program med værker af nordiske komponister fra flere generationer.

Oplev musik, der griber tilbage til historiske sagn og riter som f.eks. Kaija Saariahos fløjtekoncert Terrestre fra 2002, der udfolder idéen om fuglen, som en lille satellit i et universelt kredsløb. Og glæd dig til to uropførelser af komponisterne Ólafur Björn Ólafsson fra Island og Andras Spang Olsen fra Færøerne.

På programmet er også to sanselige værker skrevet specifikt til Duo Harpverk, nemlig svenske Peter Bjuhrs Skins, Strings and Wood og islandske Anna ÞórvaldsdóttirsTactility, som begge tager udgangspunkt i instrumenterne harpe og perkussion og deres materialer.

SAGN & SANSER // Taktile Riter

Hélène Navasse, Duo Harpverk, Geirþrúður Ása Guðjonsdóttir, Margrét Árnadóttir

Søndag d. 31. januar 2016 kl. 20.00
KoncertKirken, Blågårds Plads 6A, 2200 København N

Program:
Anna Þórvaldsdóttir: Tactility
Jeppe Ernst: Flight-Freeze-Fight
Ólafur Björn Ólafsson: Let Vibrate Uropførelse
Hafliði Hallgrimsson duo
Peter Bjuhr: Strings, Skins and Wood
Andras Spang Olsen: Medi'DIS'tation Uropførelse
Kaija Saariaho: Terreste (2002)

Køb billet til koncerten SAGN & SANSER

NJORD - Kultur for børn & teenagere

TILMELD DIG NYHEDSBREV