Njord 2016 English
MENU

njord for børn & teenagere

WORKSHOP FOR SKOLEELEVER FEBRUAR & MARTS 2017

undefined

LYD SKABER BILLEDER - BILLEDER SKABER LYD

WORKSHOP FOR SKOLELEVER FRA 4. – 10. KLASSE 

Varighed: 4-5 dage, 3 timer pr. dag – forløbet kan tilpasses efter ønske
Hvornår: Februar-marts 2017
Sted: Vi kommer til jer


STILLEBEN – ET SNAPSHOT 

Hvis du skulle tage et snapshot af dit liv lige nu og koncentrere det ned til en bouillonterning i lyd og billede, hvordan ville det så se ud? Hvordan ville det lyde? Hvilke farver og former ville du vælge? - og hvilken stemning skulle din lydside have?

På workshoppen "Lyd skaber billeder - billeder skaber lyd" skal eleverne lave deres eget 'stilleben' - et tidsbillede i lyd og billede i form af en installation: Hvordan ser den tid, jeg lever i, ud? Hvordan lyder den? Workshoppen slutter af med en præsentation af installationerne for venner, forældre og andre interesserede. 

Læs mere hér

TIDLIGERE WORKSHOPS: 

1. - 26.2. 2016: WORKSHOPPEN FRYS 

 

NJORD for børn & TEENAGERE

er en selvstændig forening med det formål at formidle kvalitetsfuld og dybdegående undervisning i samspillet mellem musik, lyd og billedkunst til børn og teenagere. Vi samarbejder med kulturskoler, museer og børneteatre i hele landet. 


NJORD for børn & teenagere
Lille Theklavej 3, 2.th.
2400 København NV

Mail hér 
+45 2684 9827

 

MERKUR ANDELSKASSE
8401-1289505

CVR-nr.: 38105450

NJORD for børn & teenagere

Med vores workshops og koncerter for børn og teenagere kommer vi rundt i hele landet. I samarbejde med kulturskoler, museer o.a. lægges workshops og koncerter til rette nær din skole, dit kulturhus, dit børneteater. Kontakt os og hør mere!

TILMELD DIG NYHEDSBREV